Katter

Kattene du finner her er hjemløse og bor for tiden i midlertidige hjem tilknyttet oss eller på vårt hjelpesenter i Drammen. Dette er kun en mellomløsning for kattene – alle trenger egne, trygge hjem så raskt som mulig. For hver katt som blir omplassert kan vi hjelpe en annen gatekatt. Så hjelp oss å hjelpe!

Alle katter som reiser fra oss er helsesjekket, vaksinert, ormekurert, kastrert og ID-merket. Adopsjonsgebyret dekker litt av disse utgiftene og brukes til å hjelpe nye katter.

Adopsjonsgebyret er kr. 1.200,-.

Gebyret er likt for voksne og kattunger da vi ikke adopterer ut fertile (ukastrerte) dyr.

Er du interessert i adoptere en av våre skjønne katter, eller ønsker du mer informasjon? Ta kontakt med oss; post@ddoo.no eller vår kontakttelefon: 959 24 137.

Alder fastsettes av veterinær der vi ikke konkret kjenner til det.

Vi har flere katter enn dette. Ta kontakt for mer informasjon. Send en e-post til post@ddoo.no 

Leo

Leo er født 20/8- 2022. Han er kastrert, ID-merket, vaksinert, helsesjekket og klar for å flytte til sitt foralltidhjem 😁. Leo er sosial, leken,  kosete og ligger gjerne på fanget.

 

Sally og Zelda

Sally og Zelda er søsken, født høsten 2021. Zelda er korthåret og Sally langhåret. Begge er kastrert, ID-merket med chip, helsesjekket, vaksinert, friske og fine. Begge er sosiale og kosete. Skal adopteres ut til felles hjem da de er veldig glade i hverandre. De drømmer om et trygt og godt hjem sammen hos dyrekjære, voksne mennesker, gjerne i landlige omgivelser.

Victor

Victor er en stor og fin gutt, født i 2015. Han er kastrert og ID-merket, vaksinert og helsesjekket. Han bruker litt tid på å bli trygg på nye mennesker, men når han blir det så er han en snill og god gutt. Trenger et rolig hjem hos voksne, dyrekjære mennesker.

Bella

Bella er født 18/5-12. Hun er veldig søt og god, men litt forsiktig. Trenger litt tid for å bli trygg på nye mennesker. Ønsker seg et rolig hjem hos voksne mennesker. Kastrert, ID-merket, vaksinert og helsesjekket. 

Yvonne

Yndige, lille Yvonne er født 2011. Snill og god. Er kastrert, ID-merket, vaksinert og helsesjekket.
Ønsker seg et trygt og godt hjem hos dyrekjære mennesker med gode utemuligheter.

© 2010 Dyrebeskyttelsen Norge avd. Drammen og omland